Menu

Til nye forældreVelkommen som forældre i Vipperød Boldklub

Vipperød Boldklub er en bredde klub med plads til alle spillere piger som drenge.

Vi vil bestræbe os på at tilbyde et sundt og socialt børne/ungdomsmiljø i Vipperød Boldklub.

Klubben er 100% baseret på frivillig arbejdskraft, dvs. at trænere, dommere, bestyrelsesmedlemmer og andre er frivillige i klubben. Derfor skal vi passe god på dem og hjælpe dem så vidt det er muligt!

Som forældre ligger vi stor vægt på, at du er aktivt interesseret i dit barns fritidsinteresse. Det er ikke en pasningsordning vi tilbyder. Så derfor ser vi gerne, at du er til stede i starten af dit barns fodboldkarriere. 

Træneren som du møder er med garanti forældre til et barn på fodboldholdet. Træneren har flere opgaver som han eller hun står for.

  • Sørge for at få materiale fra boldskuret og ned på banen. Trøjer, bolde og kegler.
  • Sørge for at ajourføre spillerlisten. Den skal opdateres i foråret og efteråret, og skal indeholde alle spilleres navn, adresse, mail og fødselsdato.
  • Sørge for at melde holdet til kampe/stævner i weekenden.
  • Sørge for at arrangere en dommer til kampene.
  • Planlægge forældremøde, hvor man afstemmer forventninger til hinanden.
  • Og meget mere.

ALT dette gør træneren for ungernes skyld. Derfor er det vigtigt, at du som forældre vil være med til at hjælpe DIN træner så meget som muligt. Det betyder rigtig meget for din træner.

Du kan læse mere om Vipperød Boldklub som i øvrigt blev grundlagt 26 marts 1943 på www.vipperod-bk.dk eller finder os på facebook ”Vipperød Boldklub”

Velkommen i klubben!

 Luk