Menu

Nyhedsbrev - April 2020

22. april 2020 kl. 19:43

Vipperød Boldklub – Nyhedsbrev April 2020

Vi er her endnu!

Dette nyhedsbrev er et nyt tiltag, som vi vil udsende 3-4 gange årligt, således at vores medlemmer, byen, sponsorer og alle interesserede kan følge med i, hvad der sker i Vipperød Boldklub.

Kort fortalt er vi en fodboldklub, der tilbyder fodbold til både piger/damer og drenge/herrer. Vipperød Boldklub holder til i og omkring Vipperødhallen. Vi er ca. 430 medlemmer i klubben – heraf er ca. 330 unge mennesker under 25 år. Vores vision er, at der skal være plads til alle. Det skal være sjovt at spille fodbold, og sammenhold er vigtigt!

 

Corona-krisen:

Vipperød Boldklub følger de retningslinjer, som Statsministeren og sundhedsvæsenet har lagt ud over hele landet, og derfor er der p.t. ikke nogen aktivitet i klubben. Vi holder afstand – hver for sig.

Enkelte hold kører deres egen virtuelle træning via facebook, og vi prøver at holde kontakt til vores medlemmer via de sociale medier.

Holbæk Kommune følger ligesom os alle retningslinjerne, og det betyder, at vores fodboldbaner er lukket. Vipperødhallen er også lukket.

Vi glæder os alle til, at der kan blive åbnet for træning og kampe igen, men vi må tage den tid det tager, og Corona-krisen kan endnu blive lang! (desværre).

Ud over at vi ikke kan træne, spille kampe og dyrke det sammenhold, som vi i Vipperød Boldklub er så kendte for, går det naturligvis også ud over vores sponsorer, der er så vigtige for klubben, og som vi sætter stor pris på. Sponsorerne får i et par måneder ikke den promovering, som vi gerne ville have givet.

 

Kontingent medlemmer:

På trods af, at der som følge af Corona-krisen ikke er nogen aktivitet, har vi som klub stadig udgifter, der skal betales. Vi har derfor besluttet, at kontingentopkrævningen gennemføres som hidtil, og vi håber at vores medlemmer bakker op om denne beslutning.

Vores beslutning er taget ud fra de anbefaleringer, som Danmarks Idræts Forbund (DIF) har givet til alle klubber i Danmark. Argumentet er, at man er medlem i en forening, der bygger på frivillighed fra mange. Foreningen skal bestå, når Corona-krisen er overstået.

 

Arrangementer i Vipperød Boldklub i år 2020:

Peter & De andre kopier: (skulle have været den 25/4-2020 – MEN ER FLYTTET TIL 31/10-2020)

Dette ”coverband” er kendt for at turnere rundt i Danmark og spille gamle Gasolin og Kim Larsen numre. Vi har ikke haft besøg af dette band tidligere, men det er det band, der forstår at skabe en fest og en stemning i den lokale Vipperødhal. Når nu ikke vi kan få Kim Larsen, er dette bedste alternativ til at synge og skråle med på hans sange.

Arrangementet skulle have fundet sted lørdag den 25/4-2020, men igen kom Corona-krisen i vejen, og vi har måtte flytte arrangementet til den 31/10-2020.

Vi havde medio marts 2020 solgt mere end 200 billetter. Gæsterne her har fået besked om, at vores arrangement er flyttet – og har heldigvis taget godt imod flytningen.

Vi har brug for din/jeres støtte til arrangementet, så køb din billet og støt Vipperød Boldklub! Billetter kan købes ved at ringe/skrive en sms til Pia Brandborg på tlf. 26 85 11 95, og koster kr. 195,00 pr. stk.

Dansktoporkestret Kandis den 4/9-2020:

Dette arrangement er vi kendt for i Vipperød Boldklub, og det har sat os på landkortet mange gange på den tætte tourplan som Kandis og forsanger Johnny Hansen har. Det er 21. gang at Kandis besøger os i hallen!

Kandis skaber hvert år en fest, og der bliver danset og sunget i den lokale Vipperødhal. Kandis spiller både eget musik og ”kopinumre”. Ca. 2/3 af musikken er kopinumre – og det gør de også godt!

Festen indledes med en stor menu. Denne menu er mindst lige så kendt som festen.

Vi forventer ca. 660 gæster i hallen til dette arrangement. Der er fortsat få ledige billetter, så igen: KOM OG STØT DEN LOKALE FODBOLDKLUB!

Billetter kan købes ved at ringe/skrive en sms til Pia Brandborg på tlf. 26 85 11 95. Billetterne koster kr. 395,00 pr. stk (incl. stor menu)

 

Ny kunstgræsbane i Vipperød:
Mange af jer har sikkert fulgt med i udviklingen omkring Holbæk Sportsby. Det er fine og nye idrætsfaciliteter, som deles af mange klubber.

Vi er i Vipperød Boldklub stolte af de faciliteter, som vi har – herunder bl.a. gode baneforhold, en god og velfungerende idrætshal, en indendørs multihal i det gamle militærdepot, og en sammenhæng mellem disse faciliteter og den lokale skole. Det oser af aktivitet i og omkring vores idrætsanlæg!

Holbæk Kommune og Vipperød Boldklub styrker nu faciliteterne med en ny kunstgræsbane, således at vi kan spille udendørs fodbold hele året. Banen er næsten færdig, og skal du ud at gå en tur i det gode vejr, vil vi anbefale at lægge vejen forbi kunstgræsbanen (tæt ved hundelegepladsen). Vi er nået til at græsset bliver lagt i løbet af de kommende 10 dage – så nu ligner det snart en fodboldbane!

Banen bliver miljøvenlig, idet banen bliver fyldt op med kork i stedet for gummigranulat. Det har været vigtigt for os, at vi også som forening kan være med til at passe på vores miljø.

Vi har selv finansieret 1 mio.kr. til anlæg af banen – og det er penge som vi har sparet op gennem mange år – men vi er sikre på at pengene er givet godt ud!

Vipperød Boldklub og Holbæk Kommune drøfter lige nu, hvordan vi kan indvie banen med en event – og det vender vi tilbage med. Dette arrangement bliver formentlig først i august 2020.

 

FIFA-Onlineturnering den 3. maj 2020
I samarbejde med DGI laver vi en e-sportsturnering for vores medlemmer i aldersgruppen U9 – U13.

Er du interesseret i dette, så send en mail til Tim Nielsen på mail tim.160386@gmail.com senest lørdag den 25. april 2020.

Der er plads til 30 deltagere, så det vil være de første 30, der kommer til at deltage i turneringen

 

Pas godt på jer selv og hinanden!
Når det kribler i benene, og græsset er blevet grønt, er det træls, at vi ikke kan komme i gang. Det er sådan det er, og vi opfordrer alle til at passe på jer selv og hinanden!

Følg med i Vipperød Boldklub på facebook Vipperød Boldklub, på vores hjemmeside www.vipperod-bk.dk og via dette nyhedsbrev.

”Det er sjovt at spille her…”
BESTYRELSEN I VIPPERØD BOLDKLUB

Luk